MARKLINE har ett stort antal standardfärger och finns i flera olika serier både för inom och utomhusbruk och tål höga fräshastigheter utan smältbildning, är lätt att dela, kan klippas, sågas eller bockas. Markline finns i över 200 olika färgkombinationer och 11 olika kvaliteter. Vid matriskörning och utskärning erhålles helt rena spår. Vi visar endast ett fåtal färger, för fullständig färkarta begär specialprospekt från oss.

Materialet har ett supertunnt ytskikt på 0,08mm som graveras igenom. Materialet lämpar sig för inomhusbruk och det tunna ytskiktet gör att det lämpar sig för gravering av detaljerade logotyper med mycket små texter. Materialet är utmärkt att gravera i och liksom hela MARKLINES sortiment smälter det inte vid höga fräshastigheter. Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 37 olika färgkombinationer.

Ytskiktet är 0.25mm med en glänsande borstad yta. SATIN finns i en stor mängd färgkombinationer och lämpar sig utmärkt för skyltning inomhus. Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 78 olika färgkombinationer.

Helblank yta, lämpligt för utomhusbruk, finns både för fram och baksidegravering. Laquers är gjort av laminerad akryl plast och lämpar sig för speciellt tuffa miljöer både inom och utomhus. Ytskiktet är 0,3m, tjockt. Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 32 olika färgkombinationer för framsidegravyr och 26 olika färgkombinationer för baksidegravyr.

Helt av laminerad akrylplast med en slitstark matt yta. Finns både för bakside och för vanlig gravyr. ULTRAMATT lämpar sig för speciellt tuffa miljöer inom och utomhus. Ytskiktet är 0,3mm. Med sina helmatta yta får man inga reflexer i materialet. Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 48 olika färgkombinationer.


Metallfärgerna ger en exklusiv känsla på ex bröstskyltar. Supertunnt (0,08mm) ytskikt lämpar sig mycket bra till detaljerade gravyrer. Ytskiktet består av en plastfilm som man värmer på ABS plast.Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 10 olika färgkombinationer.


Materialet är endast 0,4mm tjock och graveras eller lasermärks med mycket fint resultat. Bra för ytor som inte är helt plana eller om man ska följa en böjd yta. Det tunna Ytskiktet (0,08mm) ger mycket fina detaljerade gravyrer.Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 13 olika färgkombinationer.

Ett unikt material som lämpar sig väl för små texter och som även är tåligt utomhus. Mycket tåligt material mot smuts och slitage. Har en något ”knottrig” yta. Yttjocklek 0.15mm. Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 18 olika färgkombinationer.


En plast som är 1,2mm tjock som främst används för skyltar med blinskrift. ADA SUBSTRATE och ADA APPLIQUÉ kombineras för många olika färgkombinationer. Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 40 olika färgkombinationer (applique och substrate).


Ett mycket slitstarkt material för metall liknande skyltar utomhus. Borstad 0,3mm ytskikt av laminerad akrylplast. Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 6 olika färgkombinationer.

En plast speciellt utvecklad för lasergravyr. Materialet är perfekt för all form av lasermärkning och är lämpligt för inomhusbruk. Finns även för gravering på baksidan. Yttjockleken är supertunn (0,08mm). Storlek på skivorna är 1220x610mm och materialet finns i 20 olika färgkombinationer för framsidegravyr och 10 färgkombinationer för baksidegravyr.

Granit ger ett gediget intryck av sten för exlusiv skyltning inomhus. Finns i 3 olika färgkombinationer.
Träfärgerna för naturtrogna träimitationer inomhus. Finns i 7 olika färgkombinationer. Storlek på skivorna är 1220x610mm.

 

E-mailDownloadDownloadDownload