PDF Files BROSCHYR PÅ MUTOH SKÄRARE

Skärplottrar från MUTOH har allt den professionella skyltmakaren behöver. Finns i flera modeller med skärbredder från 600mm upp till 1650mm. MUTOH gör även storformatsskrivare både för CAD/CAM industrin och skyltindustrin. Flaggskeppet heter ALBATROSS och skriver på vanlig vinyl med 3-års UV stabilitet.

Junior har en skärbredd av 600mm. En komplett skärare med drivrutin för Windows och inbyggt rullsupportsystem. Stativ finns som tillval. MUTOH junior cut följer med varje maskin
SC-E finns i skärbredder från 630mm upp till 1200mm, stativ ingår. En acceleration av hela 2G och en hastighet av 800mm/s samt ett bra pris gör denna skärare till ett bra val.
MC-S är toppmodellen från MUTOH med en acceleration av hela 4G och hastigheter upp till 1000mm/s. Trots den höga hastigheten är precisionen mycket god. Finns i skärbredder från 620mm upp till 1200mm. MC-S har även automatisk avskärning av vinylen.
MC är har samma specifikationer som MC-S serien men har dessutom en karusell för 8st verktyg. Finns i skärbredder från 1030mm upp till 1630mm.
Falcon color är speciellt utvecklad för CAD/CAM marknaden. Hög upplösning och ett lågt pris per utskrift gör denna skrivare till ett bra val.
RJ 6100 är en storformatsskrivare för dig med höga krav på färgåtergivning för realistiska fotoutskrifter. RJ 6100 finns i mediabredder från 1089 upp till 1574mm och har förutom de vanliga CYMK färgerna Light Cyan och Light Magenta. Man kan även få CYMK och Orange och Grön vilket minskar kravet på SPOT färger
ALBATROSS är en storformatsskrivare som skriver direkt på vanlig vinyl för hållbarhet 3år utomhus. Mediabredden är 1372mm och produktionskapaciteten är 7m²/tim. Ett inbyggt system för att rulla upp media ingår.

 

E-mailDownloadDownloadDownload