aa
aa

Varga VA-2 är en fasmaskin som sågar lika bra i tunn plast som mässing. Ger fina och rena snitt och har en mycket stor avverkning. Vaggan är höj och sänkbar samt kan vridas i 45° vinkel. Alla spåner samlas upp i uppsamlingspåsen.

PDF Files BROSCHYR PÅ VA-2

Varga cirkelsåg är en schweizisk kvalitetsprodukt och ett utmärkt hjälpmedel för skylttillverkning. Prestandan är mycket hög. För sågning i plast, aluminium, mässing, trä, mm. Spånen samlas i en spånpåse och klingan är inkapslad. Max såglängd 620mm, max tjocklek 6,3mm (metall 4mm). Vikt 22kg. Stativ finns som tillval.

PDF Files BROSCHYR PÅ VA-1

En utveckling av varga såg VA-1 med svängbar klinga. Levereras komplett med 230V motor, 520W, hastighet 15000 rpm. Max sågtjocklek 6,3mm i plattor och 15mm i profiler. Sågklinga av hårdmetall med 36st tänder. Slang och uppsamlingspåse. Max såglängd 665mm, vikt 25kg.

PDF Files BROSCHYR PÅ VA-11

Det finns större sågar än VA-11, ring för mer information

Den perfekta apparaten som ger snygga hörn med lätt utbytbara verktyg. Verktygen finns i flera olika modeller. Klipper i plast, aluminium, mässing, plåt och papper. Stansen levereras utan verktyg. Hörnstansen finns även i en modell som drivs av tryckluft. Stansar 1mm mässing och aluminium samt 2,4mm plast.

PDF Files BROSCHYR PÅ CM-20

En kraftig bordssax för delning av plast och metall. Ger perfekta snitt och drar inte materialet utan pressar ner det mot anhållet. Saxen har ett graderat mothåll som kan flyttas i 3 lägen. Utrustad med fingerskydd av plexiglas. En sax som är mycket prisvärd, finns för plast eller metall bearbetning. Klipper 1mm mässing och aluminium samt 2,4mm plast.

PDF Files BROSCHYR PÅ MARK V DELUXE

Marknadens billigaste slipmaskin med en stor kapacitet. För lätt och snabb slipning av koniska, cylindriska och avrundade fräsverktyg. Enkel att använda. Levereras med 1st spännhylsa och slipskiva av kiselkarbid med stålcentrum som är balanserad.

PDF Files BROSCHYR PÅ AL-28

En stabil maskin för gravering av de flesta föremål såsom stora maskindelar, pumphus, pokaler, bijouterier, skyltar, rattar, tryckknappar, mm. Konstruktionen tillåter snabba byten av objekt, från små föremål till stora. Pokalhållare för pokaler medföljer. Det finns även mindre manuella gravyrmaskiner.

PDF Files BROSCHYR PÅ GH-1

En snabb och enkel lösning för håltagning i plast och metallskyltar. Mycket hållbar och enkel att ställa in. Arbetsbord 100x140mm med Inställbara stopp. Levereras med 3st stansar och dynor för 2,5mm, 3mm, och 3,5mm hål.

PDF Files BROSCHYR PÅ PC-1

En mycket kapabel spånsug som är av typen fläktmotor. Sugen har ett mycket stort flöde och kan om så krävs stå på hela dagen. Spånen samlas i en stor burk och motorn går på 220V Ac. Levereras komplett med slang. Till skillnad från en dammsugare kan spånsugen gå en hel dag utan att bränna sönder för att den blir för varm och är mycket tystgående samt har en mycket bra sugförmåga.

PDF Files BROSCHYR PÅ GAST

 

 

 

 

E-mailDownloadDownloadDownload