PDF Files BROSCHYR PÅ AXYZ FRÄSMASKINER

Axyz automation i Kanada har tillverkat fräsmaskiner sedan mitten av 80-talet och är bland de ledande tillverkarna. Med alla maskiner följer Artcam Express som är ett styr och layoutprogram där man enkelt skapar texter och figurer. Artcam importerar dessutom 2D och 3D filer i en mängd olika format. Från Artcam sätter man sedan fräsdjup, hastighet, fräskompensation, mm.

Maskinerna är byggda av fyrkantsstål för högsta precision och stabilitet. Konstruktionen är mycket stabil och tillåter fräsning i flera material såsom, metaller, trä, plaster, akryl, mfl. Du kan ladda hem broschyrer på maskinerna från hämta menyn.

För att öka servicen till kunderna i Europa has Axyz ett lager i England där alla maskiner till den Europeiska marknaden sätt ihop vilket innebär mycket snabba leveranser och bättre support.

 

 

Axyz fräsmaskiner finns i flera olika storlekar och med mängder av tillval, alla maskiner klarar fräsning i full 3D. Den minsta modellen heter Millennium och har en yta av 1000x1000mm. De större maskinerna börjar med en yta av 1370x1500mm. Den största maskinen som fabriken har tillverkat är 18m lång och används för att fräsa sidor till husbilar.

Vårt unika styrsystem a2mc med en kontrollenhet gör det mycket enkelt att köra maskinen. Arbeten lagras i kontrollenhetens flashminne. Detta innebär att du kan repetera arbeten direkt ifrån maskinen utan att PC (eller MAC) datorn är igång. Från kontrollpanelen kan du dessutom ändra en mängd parametrar såsom, fräsdjup, rotera, spegelvända, skapa matriser, utskärningar, mm.

 

 

E-mailDownloadDownloadDownload