BENGT PIHLGREN AB är ett företag med mer än 40 års erfarenhet av gravyrbranschen. Vi har sålt och utbildat på mer än 1000 datoriserade CNC fräsmaskiner, gravyrmaskiner, och lasergravyrmaskiner runt om i Sverige. Bland våra kunder finns Volvo, Saab, Ericsson, Svenska försvaret, men de flesta av våra kunder är små gravyr eller skyltfirmor och el-installatörer. Vi har även ett stort sortiment av fräsar och andra tillbehör. Fräsmaskinerna är även mycket populära hos snickerier och inredningfirmor.

.

Vår policy är att leverera högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, att ge våra kunder bästa möjliga service, att det material som vi säljer klarar gällande miljökrav, samt att vid varje leveranstillfälle ge en perfekt produktkvalité.

Vi ger alltid FRI SUPPORT på alla maskiner som vi säljer och vi har aldrig tagit något betalt för uppdateringar. Ska du investera i en ny maskin tycker vi det är viktigt att du får support på din maskin och programvara även efter de första 3 månaderna som supporten normalt gäller i. Det är ju faktiskt så att t.ex. programvaror utvecklas så otroligt snabbt och att just programvaran är en mycket viktig del av din fräsmaskin, gravyrmaskin eller lasergravyrmaskin, kanske den viktigaste.

Vi har svar på många frågor vad det gäller gravyr, CNC fräsning, lasergravyr och dylikt och kan även skaffa fram flera andra produkter än de som är listade här. Om det är något du undrar över så ring, det kan löna sig. Våra CNC fräsmaskiner kommer från KIMLA i Polen. . Traditionella gravyrmaskiner tillverkas av XENETECH.

Vi byter gärna in gamla maskiner som vi har sålt till dig när du vill förnya eller utöka din verksamhet med en ny maskin. Vi ger även råd och tips vid fräsning i olika material.

E-mail DownloadDownloadDownload